28 Квітня 2024, 19:58 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний фестиваль «Ан Т-Р-Акт» (Херсон) - 4 Липня 2020

Літературний фестиваль «Ан Т-Р-Акт» (Херсон)

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 04 Липня 2020 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Херсон
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1207


Пік пандемії коронавируса позаду, а це означає, що прийшов час повертатися до бурхливого ​​і активного фестивального життя. Так, 4 і 5 липня в Херсоні пройде великий літературний фестиваль «Ан Т-Р-Акт», який повинен був відбутися ще в на початку квітня, але який довелося перенести через карантин.

Поезія, поезія і ще раз поезія - те що очікує на учасників та гостей фестивалю. Під час цього заходу, який пройде в Херсоні, поети з різних куточків України опиняться в одному просторі.

А втім, поезія буває не тільки писаною на папері (на цифрових носіях) або прочитаною авторами з фестивальної сцени. Так, поезія ще буває співаною під музику і мальованою на полотні. Й уся ця поезія буде представлена ​​на фестивалі «Ан Т-Р-Акт». Відповідно, даний захід можна назвати повноцінним фестивалем мистецтв, під час якого воєдино поєднаються поезія, музика, живопис і театр. На фестивалі також буде презентовано поетичний альманах із віршами учасників заходу.

Фестиваль «Ан Т-Р-Акт» - велике літературна подія, яке регулярно проходить в Херсоні починаючи з 2008 року. Засновниця та ідейна натхненниця цього заходу - поетеса Ольга Швець. Метою даного фестивалю є популяризація сучасної поезії шляхом проведення очних зустрічей літераторів і видання альманахів з їх творчістю. Неформальне спілкування, обмін досвідом та конструктивна критика творчості - невід'ємні складові кожного фестивалю «Ан Т-Р-Акт».

Детальна програма фестивалю буде розміщена ближче до його початку.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar